Hvad er Discord? og hvorfor skal jeg chatte?
❓️Hvorfor Robotnet Discord Server?

Robotnet.dk/RBX.dk er et dansk community omhandlende tech med fokus på især Smart Home og Home Assistant. Vores Discord Chat-server omhandler alt det vi også snakker om her på Robotnet - dvs. vi er en tech-fokuseret chat-server hvor vi snakker bl.a.

 • Alt Tech-relateret 🤓️
 • Nyheder (Dansk og udland + tech)
 • Home Automation med især Home Assistant
 • Oculus Quest VR-briller
 • 3D Printers
 • Programmering og code
 • Snak om Robotnet/RBX og nye features samt beta-test heraf
 • En kanal med sjove indslag (og nogle gange lidt uartige, derfor er den marked nsfw i Discord og kræver du er 18+)
 • Gaming
 • Retro computing (Nintendo, PC, Amiga, SEGA, Arcade etc.)
 • Self-hosting (Home Assistant, NAS, unRAID etc.)
 • mange flere emner :)

Fordi Robotnet.dk samler en masse læsere med samme interesse – tech – har vi også skabt et dansk Discord community, hvor vi alle kan mødes og have det sjovt, dele- og søge ny viden, memes og meget mere.

Skærmbillede (light-mode) fra februar 2021

Billede uploadet af @db

Skærmbillede (darkmode) fra august 2021:

Billede uploadet af @db

Discord er et gratis chatprogram som gør det muligt at skrive med andre brugere i en række kanaler. Det primære på vores Discord server er vores #chat kanal hvor vi deler alt mellem himmel og jord. Vi har også kanaler til sjove ting på nettet, nyheder, status-opdateringer mv. og emne-specifikke kanaler til Home Automation, 3D printere, VR-briller, Programmering og meget mere.

Det er super sjovt at følge med i hvad andre laver og ikke mindst læse spændende artikler og sjove indslag som deles af andre medlemmer.

Vi startede vores gratis Discord Community server for at lave et fællesskab omkring tech i Danmark, og nu blot 6 måneder efter er vi 70+ medlemmer (august 2021).

❓️Hvad er Discord?

Discord er gratis og findes til både desktop (Windows, Linux og macOS) samt smartphones (iOS og Android) og tablets (iPad og Android) - der findes også en web-version, hvis du ikke ønsker at installere noget på din computer og telefon.

Det er helt gratis at bruge og du vil måske også opdage at der findes andre spændende fællesskaber på Discord - udover vores danske Robotnet er der mere end 100.000 andre servere du også kan tilmelde dig - med alt fra open-source communities til mere åbne chat-servere der omhandler alt fra venskaber til fælles interesser.

Vores Discord Server er stadig ung og vi arbejder stadig på at finpudse det og finde helt til rette i denne verden 🙂 Men du er mere end velkommen til at komme ind og sige hej og være med fra starten!

Hvis du allerede kender til Discord, kan du hoppe direkte ind på vores serverjoin.robotnet.dk – hvis Discord derimod er helt nyt for dig, kan du læse videre her, og lære mere om hvad Discord er.

❓️Hvad kan man på jeres Discord?

Nogle Discord Servere er meget fokuserede og handler om ét specifikt emne, f.eks. et bestemt computer-spil. Vores Discord Server (Robotnet) er lidt mere åben. Det er en dansk server, så vi snakker kun dansk herinde, og fokus er lidt mere bredt, men dog centreret omkring tech.

Fælles for alle herinde er, at vi kan lide teknologi – om det så er Gaming, Programmering, IoT / Smart Home / Home Assistant eller noget andet er, så er vi herinde fordi vi på den ene eller anden måde elsker tech. Vi håber også du vil være med 😄️

Vi har også implementeret en tæt integration mellem vores rbx/robotnet community her på hjemmesiden og vores Discord, så du kan få besked på Discord, når der er nyt her på hjemmesiden.

Ydermere har vi implementeret et rang-system, så man kan stige i rang på serveren efter aktivitet. Det er altid sjovt med lidt gamification, og ikke mindst se sit kaldenavn stige i ranking i sidemenuen - og vise sine medaljer frem i chatten 😉

🤑️ Opret din gratis konto

Når Discord er installeret, skal du oprette en gratis bruger. 

Det kan du gøre ved at følge dette link: Opret bruger på Discord.

Du skal vælge et brugernavn / kaldenavn på Discord og oprette dig som bruger.

Før du kan komme ind i vores Robotnet.dk Chat er du nødt til at verificere din e-mail adresse. Hvis du ikke kan skrive inde i vores kanal, er det fordi din Discord-konto ikke er bekræftet med din e-mail adresse endnu. For at aktivere din konto skal du blot trykke på linket i e-mailen fra Discord.

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 196
Est. læsetid 3 m. og 51 s.
Debat 0 svar
Læst 270 gange
Profil